ÖPPNA KURSER

Gå en exklusiv kurs – Max 8 deltagare!

 

Vi vet att du vill lära dig så mycket som möjligt. Vi vet att du lär dig bäst när du också är delaktig. 

Därför får du vara delaktig när du går på kurs hos oss. Du får lyfta dina frågor, får de kunskaper du söker, du får bästa möjliga träning och utnyttjar tiden maximalt, även för egen reflektion och diskussion med de andra.

Vi använder en upplevelsebaserad pedagogik som är mycket uppskattad av våra deltagare. Den bygger på att du som deltagare använder olika lärostilar: Läsa, lyssna, känna, pröva, reflektera, utvärdera och lära nya beteenden. Genom att aktivera dina sinnen blir kursen en upplevelse som ökar din medvetenhet och förstärker din inlärning.

Du kommer att få träffa andra motiverade personer från olika  företag och organisationer. Din utbildare ser till att ni blir en sammansvetsad grupp, att ni har roligt, litar på varandra och vågar lämna er trygghetszon. Du höjer din kompetens, stärker din konkurrenskraft och knyter nya spännande kontakter. Våga ta steget och anmäl dig i dag!

VÅRA EXKLUSIVA ÖPPNA KURSER

Presentationsteknik med retorik

Läs mer!

Retorik – förmågan att övertyga

Läs mer!

Framgångsrik argumentation
Retorik – förmågan att argumentera

Läs mer!

Stick ut och ta plats!
Retorik för kvinnor

Läs mer!

Chefens retorik
Att chefa & leda i förändring

Läs mer!

Pitcha framgångsrikt vid digitala möten

Läs mer!

Bli proffs på nätverksbyggande
Bli proffs på nätverksbyggande

Läs mer!

Vi vill att du ska känna dig lika trygg som hemma!

När du går kurs hos oss vill vi att du ska känna dig unik, välkommen och omhändertagen.

”Din” utbildare kommer att göra allt för att du ska känna dig trygg under kursen. När du och de andra deltagarna litar på varandra, talar ni mer öppet och lämnar er trygghetszon. Då vågar ni testa nya beteenden och utvecklar nya kunskaper och färdigheter. På två dagar förvandlas ni från främlingar till att bli en sammansvetsad grupp som har delat samma utmaningar. Det är en fantastisk upplevelse. Vi följer såklart folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Har du frågor om våra öppna kurser så hör gärna av dig. Ni kanske vill att vi kommer till er och har en öppen kurs anpassad efter era behov och önskemål, det gör vi gärna! Antingen som fysisk kurs på plats hos er eller digitalt via Zoom eller Teams, det som passar er bäst.

kontakta oss för förslag och offert

ATT TRÄFFA ANDRA DELTAGARE MED LIKNANDE UTMANINGAR
OCH UTBYTA ERFARENHETER. DET ÄR SÅ LÄRORIKT!